Emperyalist ABD’nin Kudüs Kararını Şiddetle Kınıyoruz

Emperyalist ABD’nin Kudüs Kararını Şiddetle Kınıyoruz

15.05.2018’de Bolu kent meydanında düzenlenen Kudüs için yapılan gösteriye iştirak ederek bir nebze de olsa Filistindeki kardeşlerimize destek olmaya çalıştık.

İsrail, yıllardan beri Filistin halkına uyguladığı zulümlere bir yenisini daha eklemiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nin İsrail Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşınmasını protesto eden Filistin halkının üzerine çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden ateş açarak büyük bir insanlık suçu işlemiştir. Ne yazık ki Amerikan yönetimi, Birleşmiş Milletler kararlarını da hiçe sayarak doğrudan; bazı Arap yönetimleri ve birçok Avrupa yönetimleri de İsrail’in devlet terörüne tepkisiz kalmakla dolaylı olarak insanlık suçuna ortak olmuşlardır. İsrail’in bugüne kadar uyguladığı kanlı zulümler ve Amerika’nın açık desteğini alarak yaptığı bu katliam, bölgenin, İslam âleminin ve dünyanın huzurunu ve güvenliğini açık biçimde tehdit etmektedir.

Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde bir terör devleti olan İsrail ve emperyalist ABD’nin işbirliği yaparak mazlum Filistin halkını zorbalıkla bebek, yaşlı farketmeden katletmesini şiddetle kınıyoruz. Şu mübarek günlerin ümmetin mahremi olan Kudüs’ün ve Filistin halkının bağımsızlığını kazanmasına vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Zalimler için yaşasın cehennem.